divendres, 28 de novembre del 2008

Introducció al YouTube


En la primera part del nostre treball trobem informació sobre què és i quines són les característiques de YouTube. També parlarem de com podem pujar, veure i descarregar els vídeos. Farem constància dels vídeos escolars tot cercant vídeos on es vegin reflectides experiències escolars. Per últim, farem la nostra proposta personal de com podem treure profit dels vídeos.


YouTube és una pàgina web a partir de la qual podem veure vídeos. Va ser creat el febrer de l'any 2005 per tres empleats de PayPal i el 10 d’octubre de 2.006 va ser comprat per Google.Com a característiques principals podríem dir que You Tube ens permet penjar i veure vídeos de manera fàcil, té una logística que ens permet la trobada fàcil dels vídeos per mitjà dels TAGS.


Un inconvenient de You Tube és la baixa qualitat dels vídeos, ja que aquests poden ocupar fins a un màxim de 1024Mb i no poden durar més de 10 minuts. Tots els vídeo de YouTube es troben en format Flash (.FLV) això permet que cap usuari pugui copiar fàcilment un document tot i que alguns programadors s'han encarregat d'eliminar aquest sistema i han facilitat la descàrrega de vídeos.